Skip to main content.

Hain Mobile

Hain mobile
Hain Mobile on Nokian S60-alustalla toimiva sijaintitietosovellus joka pyrkii paikantamaan sinut tai etsimääsi palvelua. Sovelluksesta julkistettiin uusi versio tänään. Minulle tämä sovellus oli aivan uusi tuttavuus johon rakastuin ensikäytöllä. Annetaanpa käytännön esimerkki mihin Hain Mobilea voi käyttää. Automme on jo muutaman viikon ajan valittanut että se haluaa huoltoon, mutta en ole saanut mitään aikaiseksi. Pitäisi kai löytää joku Volkswagen merkkihuolto Herttoniemestä...

Annetaan kuvien puhua. Sovellus on muuten älyttömän helppo käyttää ja toimi hyvin.

sijaintitietosovellus matkapuhelimeen

Yllä oleva kuva on uudesta versiosta ja alla olevat vanhasta. Uudessa versiossa ei ole uudistunut vain itse sovelluksen koodi vaan myös käyttöliittymä.

Sovelluksen ansaintalogiikkaa ja mitä se voisi olla avautuu myös jonkun verran tuon uuden käyttöliittymän ansiosta. Vaikka olen työskennellyt mobiilisisällön myynnin kanssa vuodesta 2001 pitää myöntää että tuota vaihtoehtoa en ollut ajatellut:-).

sijaintitietosovellus


Kokeilin myös etsiä haulla "volkswagen merkkihuolto", mutta se ei antanut hakutuloksia. Kannattaa siis varmaan käyttää yleisiä hakuja. Olisi mielenkiintoista tietää millä logiikalla tai standardilla palveluihin on liitetty avainsanoja.

Sovellus tarjoaa käyttäjälle mahdollisuuden hakea tietoa lähialueen yrityksistä ja palveluista GSM- ja GPS-paikannuksella
sekä osoitteen mukaan. Paikannus on käyttäjälle maksuton ja perustuu Tokavuhin omaan paikannusjärjestelmään. Käyttäjä saa mm. palvelujen sijainnin, aukiolotiedot, yhteystiedot ja kartan.

Sovellus näyttää myös etäisyyden ja suunnan palveluun GPS-laitetta käytettäessä. Sovelluksen avulla voi myös lähettää oman sijaintinsa
palvelimelle ja sallia halutuille käyttäjille seurantamahdollisuus.


Me sanomme: Ehdottomasti parhaita puhelimen hyötysovelluksia johon olen törmännyt. Jos sovellusta tekevän yrityksen osakkeita olisi myynnissä niin täältä löytyy ostaja muutamalle :-). Ja toivottavasti sovellukselle löytyy toimiva ansaintamalli, joka mahdollistaa uusia versioita jatkossakin.